BUDDYZ

KAWAN. 

Zaman sekarang ni susah nak cari kawan yang betul-2 boleh buat kawan, yang betul-2 boleh ngam dengan kita, yang betul-2 boleh percaya. Susah sangat. Kebanyakkan sekarang tak boleh dipercayai. Ada yang cuba nak gunakan kita time dia susah. Kebanyakkan la .. tak semua. 

Btw, taknak cerita panjang. Sekarang nak cerita dan nak kenalkan kawan-2 merangkap sahabat aku dunia akhirat inshaAllah. 


Dari Kiri
Nur Fazilah bt Johiri / Aziey ( Terengganu )
Farah Amiela bt Aminawara / Farah ( Terengganu )
Umi Assalihat bt Abd Salleh / Umi ( Terengganu )
Salbiah bt Samat / Sal ( Selangor )
Nur Adilah bt Abd Aziz / Adilah ( Kuala Lumpur)

Aziey- actly dah kenal dia sebelum aku datang pkb lagi. Dia budak satu tuisyen aku. Jodoh Allah lha katakan, aku jumpa semula dengan dia dekat pkb setelah 2 tahun berpisah. ahaa . perangai aziey gila-2. pattern tak tahu malu langsung. haaa. 

Farah- kenal dia sebab dia ketua paras blok. aku pon ketua paras blok. so, ketua paras dan ketua paras harus saling kenal mngenali. haha, dia cakap dia kenal nama aku dekat facebook. haihh , stalker ke cik farah? hahaha,farah ni femes orangnya. bhahaha! ok. ;3 ayat dia "awesome bebeyh"

Sal- kenal dalam kelas. satu kelas dengan dia. dan dia selalu lepak dalam bilik farah. aku pon selalu jugak la lepak bilik farah. lama-2 jadi makin rapat. perangai dia pon ok, lemah lembut orangnya. tapi bila dalam bilik, kita-2 je tahu perangai dia macam mana. hahaha , pandai, cerdik dalam subjek ekonomi

Adilah- kenal dalam kelas jugak. dia kawan sal . roomate farah. baik jugak. dalam kami berlima, dia sorang je ada lesen kereta. nak pergi mana-2 senang. kekadang aku pinjam lesen dia. haha ;3 pandai , cerdik dalam subjek akaun .

ok tu je . inshaAllah persahabatan kami takkan goyang walaupun ribut melanda ;p 

No comments:

Post a Comment